[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Test category » Stiri Vedete » Roxana Ciuhulescu a convins-o pe Andreea Tonciu sa se apuce (Roxana Ciuhulescu a convins-o pe Andreea Tonciu sa se apuce)
Roxana Ciuhulescu a convins-o pe Andreea Tonciu sa se apuce
uNknowN_SensationData: Joi, 2011-01-13, 11:07 PM | Mesaj # 1
Generalissimo
Grup: Administratori
Mesaje: 9
Premii: 0
Reputaţie: 5
Status: Offline
In Pro Motor-ul de sambata, 15 ianuarie, de la Pro Tv, Roxana Ciuhulescu o convinge pe Andreea Tonciu sa se apuce, in sfarsit, de scoala de soferi. Ca sa vada cum se descurca in trafic si sa fie sigura ca Andreea se va tine de Scoala, echipa Pro Motor a insotit-o pe aceasta la o ora de condus.

Iubita lui Nicolae Mitea a impresionat-o pe Roxana Ciuhulescu cu felul in care conduce si dupa cateva minute de discutie, prezentatoarea Pro Motor si-a dat si seama de unde vin abilitatile ei de conducator auto. Andreea Tonciu nu este la primele cursuri de sofat, ci face pentru a treia oara scoala de soferi, insa acum spera ca se va putea bucura de permisul de conducere care i-a fost suspendat prima data cand l-a luat.

Andreea este mai motivata ca niciodata sa duca la bun sfarsit cursurile scolii de soferi Teo pe care le-a inceput de curand. Parintii i-au promis ca-i vor lua masina, iar iubitul ei are un BMW X6 pe care il conduce fratele acestuia, pentru ca nici el nu are permis.

Instructorul a laudat-o pe eleva Tonciu, insa a si marturisit telespectatorilor Pro Tv ca aceasta este cam imprastiata la volan, dar vesela, optimista si comunicativa cu partenerii de trafic. La ora de condus, Roxana a vrut sa o destreseze pe Andreea si i-a facut masaj la slap cu o perie speciala.

Proba de foc pentru Andreea Tonciu va fi in februarie cand urmeaza sa aiba examenul de conducere, cand se va vedea daca si cat a invatat de data aceasta iubita lui Mitea.

 
Forum » Test category » Stiri Vedete » Roxana Ciuhulescu a convins-o pe Andreea Tonciu sa se apuce (Roxana Ciuhulescu a convins-o pe Andreea Tonciu sa se apuce)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: