Acasă » Articole » Filme Downloads Torrent » Filme Dawnlods

Dead Man Walking – Culoarul morţii-Film Online
Dead Man Walking – Culoarul morţii

Susan Sarandon o interpreteaza pe sora Helen Prejean, o calugarita care se ocupa de sufletele pierdute ale condamnatilor la moarte dintr-un penitenciar american. Matthew Poncelet (Sean Penn) este un detinut foarte periculos care urmeaza sa fie executat pentru ca a violat si a ucis doua adolescente. Sora Helen accepta sa fie mentorul sau spiritual pentru ultimele sale zile in speranta ca-i va izbavi sufletul.

Desi Matthew pare la inceput a se cai sincer pentru ingrozitoarea sa fapta, Helen va descoperi ca de fapt el este un rasist. Calugarita nu va renunta la lupta cu demonii condamnatului incercand sa-l determine sa-si marturiseasca pacatele. Tot ce vreau este ca ultimul chip pe care-l vezi cat esti in viata sa fie chipul iubirii, ii spune Helen.

Stradaniile disperate ale surorii vor avea in cele din urma o finalitate si insensibilul ucigas isi va descoperi in ultimele clipe ale vietii sentimente de care nimeni nu-l credea capabil. Fara excese moralizatoare, dar brutal in adancimea sa psihologica, In asteptarea mortii este una dintre cele mai bune drame din istoria genului.

TRAILER ‘Dead Man Walking’Sursa: http://filmenoion.ucoz.com
Categorie: Filme Dawnlods | Adăugat de: uNknowN_Sensation (2012-05-28)
Vizualizări: 2005 | Tag-uri: 1995, Confesiune, Biblie, Sean Penn, tatuaj, Tim Robbins Comments: No Responses, Dead Man Walking, Susan Sarandon | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0